15 april 2024  Tegenpolen.

Vandaag is bij Lind&Co het audiobook gelanceerd over Inspecteur Holländska. Het audioboek is te bestellen bij Storytel.

De titel en de cover zijn anders dan het lees en e-boek maar de inhoud is hetzelfde gebleven.

Je kunt het rechtstreeks bestellen bij: Storytel.
Of bij Luisterrijk.

Geniet van maar liefst zeven uur luister plezier.

 

30 maart 2024   NOVELLE OVER KEVIN VELDKAMP.

Momenteel schrijf ik aan een novelle. Wederom een thriller. Ex marinier Kevin Veldkamp is ernstig getraumatiseerd door de dood van zijn maat. Hij gaat werken als Crime Scene Cleaner. Het openluchtbad in Wormer is een uitermate geschikte plek om... Meer verklap ik niet, maar spannend gaat het zeker worden.

 

16 februari 2024   WAAR VERSTOP IK HET LIJK?

Luciano, hoofd van het Westlandse drugssyndicaat, maakt korte metten met zijn tweede man, die hij van verraad beticht. Hierdoor ontstaat een vacature waar André, als doorgewinterd lid, op aast. Om zijn kansen te vergroten, legt hij het aan met Carola, dochter van de grote baas. Hun date verloopt noodlottig. Om zijn eigen hachje en de promotie te waarborgen, moet hij zich ontdoen van haar. Maar waar verstop je een lijk?

WAAR VERSTOP IK HET LIJK is een bloedstollende thriller geschreven door tien veelbelovende thrillerauteurs.

Antoinette Kalkman, Frank van der Heijden, Anke Verbraak, Lucy Neetens, Anita Kroef, Theo-Henk Streng, Anita Kok, Nelleke Langendoen, Mirjam Everhard, Alexander Olbrechts

Het boek is te bestellen bij GodijnPublishing.

Het papierenboek kun je uiteraard bestellen via de contactpagina of alle (online) boekwinkels. Woon je in de buurt, dan breng ik het langs. Woon je "ver" weg, dan stuur ik het op. Je betaalt zelf de verzendkosten.
Het boek kost €20,99.  Het papieren en het  e-boek zijn ook te bestellen via   Godijn Publishing