16 februari 2024   WAAR VERSTOP IK HET LIJK?

Luciano, hoofd van het Westlandse drugssyndicaat, maakt korte metten met zijn tweede man, die hij van verraad beticht. Hierdoor ontstaat een vacature waar André, als doorgewinterd lid, op aast. Om zijn kansen te vergroten, legt hij het aan met Carola, dochter van de grote baas. Hun date verloopt noodlottig. Om zijn eigen hachje en de promotie te waarborgen, moet hij zich ontdoen van haar. Maar waar verstop je een lijk?

WAAR VERSTOP IK HET LIJK is een bloedstollende thriller geschreven door tien veelbelovende thrillerauteurs.

Antoinette Kalkman, Frank van der Heijden, Anke Verbraak, Lucy Neetens, Anita Kroef, Theo-Henk Streng, Anita Kok, Nelleke Langendoen, Mirjam Everhard, Alexander Olbrechts

Het boek is te bestellen als pre-order bij   GodijnPublishing.

 

Nog meer Inspecteur Holländska. Naast het papieren en het e-boek wordt er nu  hard gewerkt aan het luisterboek. Het gaat zeker nog een paar maanden duren voor het klaar is. Een luisterboek maken is een hele klus.

Het papierenboek kun je uiteraard bestellen via de contactpagina of alle (online) boekwinkels. Woon je in de buurt, dan breng ik het langs. Woon je "ver" weg, dan stuur ik het op. Je betaalt zelf de verzendkosten.
Het boek kost €20,99.  Het papierenboek en het  e-boek is ook te bestellen via   Godijn Publishing